Известие

Collapse
No announcement yet.

Горни носачи за 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Здравейте! Имам тъп въпрос! Трябва да сменям горни носачи на моята 159ка и в магазина за авточасти ми казват, че имало с 2 размера на шарнира и от кои да ми даде? И аз нз какво да му кажа... Има ли нещо вярно или нещо не разбира магазинера? Благодаря ви предварително!

Comment

Мисля, че зависи дали е фейслифт или не.Не може ли да провери по рамата!
      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDmQ 200 к.с.

Comment

Не, каза, че по рамата не излизало... ��

Comment

На фейслифта шарнирите на горните носачи са по-малки,а точно от кога е фейслифта не съм сигурен но мисля е от средата на 2008-ма година.
          Alfa Romeo 159 2.4 JTDm

Comment

Първоначално публикувано от Doctora88 Покажи съобщение
            Здравейте! Имам тъп въпрос! Трябва да сменям горни носачи на моята 159ка и в магазина за авточасти ми казват, че имало с 2 размера на шарнира и от кои да ми даде? И аз нз какво да му кажа... Има ли нещо вярно или нещо не разбира магазинера? Благодаря ви предварително!
            Кажи ми коя година и модел е 159 и ще ти кажа
            VIN-на още по добре
            Last edited by eproHD; d.m.y г., 11:57.
            Alfa Romeo 147 1.9 JTD 16V M-JET 140hp 192A5.000,6 marce-DISTINCTIVE +SELENIA WR (WIDE RANGE) 5W-40 - временно спряна от движение....
            Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 20V 210CV
            sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Doctora88 Покажи съобщение
              Не, каза, че по рамата не излизало... ��
              Верно ли?

Comment

11.03.2008, 1.9 jtdm, комби, 150 кс. Много благодаря!

---------- Post added at 17:54 ---------- Previous post was at 17:50 ----------

Ако ми препоръчате и носачи... �� мисля да купя Lemforder, но, ако имате преки впечатления съм отворен за съвет.

Comment

Поне от моя опит lemforder е най-добре

Пиши ми ЛС на каква цена ще ти ги продадат да видя дали не мога да ти дам по-добра ако си от София
                  Last edited by LYBRAtor; d.m.y г., 23:05.
                  '05 E-class 3.0 24v LPG, '05 C-class 1.8 16v Kompressor Sportcoupe, '09 A-class 1.5 8v
                  Ex:'07 147 1.6, '07 159 1.9 JTDm, '00 Lybra 1.9 JTD, '86 Delta GT 1.6, '04 C2 1.6, '97 Vectra 1.8, '97 Dedra 1.6

Comment

Working...
                  X